Crowdfunding

Wil je ook bijdragen aan een duurzamer Rijk van Nijmegen?
Word dan crowdfunder en help De Emmerik succesvol te worden.

Wat is er nodig?
In totaal hebben we voor de eerste investeringen €50.000 nodig. We hebben zelf al €30.000 ingelegd. Zo kunnen we de containers voor onze Circulaire Hub plaatsen en de eerste faciliteiten aanleggen.

De overige €20.000 is nodig om de rest van het plan te realiseren. De eerste Circulaire Hub wordt een zo veel mogelijk autarkisch pand, dus we hebben bijvoorbeeld geen leidingen nodig voor water en riolering. Wel is geld nodig voor een composteer toilet, aansluiting voor onze zonnepanelen en andere elektriciteitsvoorzieningen, regenwateropvang, vegetatie rond het pand en natuurlijk voor onze circulaire (kantoor)inrichting.

– Voor 50 euro plant je mee aan de (verticale) groenvoorziening om en aan de hub.
– Voor 100 euro help je ons mee om de circulaire waterhuishouding te realiseren.
– En met 500 euro help je ons de 1e verdieping van de Hub bruikbaar en toegankelijk te maken voor nog meer circulaire bedrijvigheid.

Hoe doe je mee?
Je kunt rechtstreeks op onze Triodos bankrekening NL96 TRIO 0320004511, t.a.v. Stichting De Emmerik een bedrag overmaken of je doneert in natura of met circulaire munt.

Of gebruik deze veilige betaallink. Je kunt zelf het bedrag invullen, maar bedenk dat het afhandelen van deze betaling ook geld kost dus kleine bedragen liever rechtstreeks.