Doe mee

De Emmerik kan alleen succesvol zijn als zoveel mogelijk partijen zich aansluiten. Dat kunnen bedrijven zijn, organisaties, instellingen, startups en professionals die interesse hebben in circulaire economie of die al volop werken aan het verduurzamen en circulair maken van hun producten en handelsketens. Daarom nodigen we iedereen uit die hieraan voldoet, om zich aan te sluiten. Je kunt op vele manieren met ons meedoen.

Partners
De Emmerik zoekt bedrijfspartners die mee willen ‘bouwen’. Partners die ieder voor €2.500 lid worden van de coöperatie i.o. en zo de bouw van De Emmerik mede mogelijk maken. Zij krijgen hier veel voor terug. Lees meer onder ‘word partner’.

Leden
De Emmerik is niet alleen een fysieke hub maar ook een community. We zijn daarom bezig met het inrichten van een club, waar je lid van kunt worden. Wat je daar precies voor terug krijgt en wat het lidmaatschap kost lees je hier.

Crowdfunding
Wil je een van de eersten zijn die meehelpt met de realisatie van De Emmerik, maar ga je liever nog geen partnerschap aan? Je kunt ons met alle bijdragen helpen. Hier kun je ons steunen via onze ‘crowdfunding’.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over De Emmerik? Meld je aan met deze link en je krijgt de nieuwsbrief vanzelf. Je kunt je gemakkelijk afmelden als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Je vindt een afmeld-link onderaan elke mail.