Word partner

De Emmerik is de Circulaire Hub van Nijmegen en omgeving. Deze Hub is een bedrijfsverzamelgebouw waar de nieuwe circulaire duurzame economie zichtbaar wordt in vele dimensies: Circulaire financiering, hergebruik van materialen, biodiversiteit rondom het gebouw, hernieuwbare energie, zorg voor mensen, slimme schone (stads)logistiek.

Bouw mee!
De Emmerik zoekt bedrijfspartners die mee willen ‘bouwen’ aan de definitieve hub. Partners die ieder voor €2.500,- instappen en de verdere ontwikkeling van De Emmerik mede mogelijk maken. Deze partners zijn al ingestapt.

De Emmerik levert waarde terug voor de bijdrage
Vanaf de eerste dag biedt De Emmerik waarde aan haar partners door het toegankelijk maken van kennis en ervaring in circulair ondernemen. Dat doen we in de vorm van een cursusaanbod waarin alle kennis en ervaring in circulair ondernemen wordt gedeeld.
Het cursusaanbod omvat een reeks op casuïstiek gebaseerde bijeenkomsten. In elk van de bijeenkomsten zal een van de genoemde dimensies in combinatie met uw uitdaging op circulair ondernemen en slimme logistiek verder worden uitgediept en uitgewisseld.

Via LAB360 hebben partners van De Emmerik toegang tot denkers en doeners. Het is een ‘living lab’ en het ontmoetingspunt -virtueel en fysiek- van ondernemers, onderwijs en overheid. Ga aan de slag met de circulaire uitdagingen waar u in uw eigen organisatie voor staat. LAB360 organiseert ontmoetingen waardoor die circulaire uitdaging van diverse kanten bekeken en aangepakt wordt. Het doel is dat hier heel concrete producten of oplossingen uit komen, voor uw bedrijf of voor een hele handelsketen.

Coöperatie
De Emmerik bouwt samen met haar partners aan een coöperatieve onderneming. Wordt nu partner en blijf betrokken bij deze coöperatieve organisatie.

Interesse om partner te worden? Neem contact op met Birgit Hendriks via voorzitter@emmerik-nijmegen.nl